'De visser en de gouden vis'

Figurentheater Vlinders & Co uit Beveren

Naar het verhaal van A.S.Pushkin. Wanneer de visser een gouden vis vangt, mag hij een wens doen. Hij vindt dat niet nodig, maar zijn vrouw denkt daar anders over. Zij wenst een huis, en geld, ze wil koningin worden. En meer…

Wie onder ons is er sinds zijn kindertijd niet bekend met dit beroemde verhaal van Alexander Pushkin, geschreven in 1833? Je las het als kind, of het werd verteld, of zag het voor het eerst in een tekenfilm op het televisiescherm. De plot van het werk is ongetwijfeld bekend bij iedereen: Tevreden zijn met wat je hebt.

Het is nu  ook live te zien bij Figurentheater Vlinders & C°. In een decor waarin verschillende verrassende elementen, tevoorschijn getoverd worden. Gespeeld met stop motion poppen. Geregisseerd door niemand minder dan Evgeni  Ibragimov, winnaar van 7 Gouden Maskers (de hoogste theater onderscheiding in Rusland) met poppen en scenografie van de bekende Tsjechische scenograaf Sláva Zubkov. Bijhorende Russische muziek gecomponeerd door de al even beroemde Nikomlay Yakimov.

 

De Poppenzaal   Zondag 12 januari 10.30u

Doelgroep   kinderen 4-8 jaar


Website Figurentheater Vlinders&Co

Spel
Ronny Albrecht

vlinderds.jpg