Theaterwandeltocht 'Naast het pad'

Vijf korte stukjes theater die op verschillende plaatsen gespeeld worden.

Alleen op verplaatsing 
************************************************************


Daar! Daar moet je naar toe! Of was het toch de andere kant uit? Kloppen de wegwijzers wel? Waar gaat dat meisje met die koffer naar toe? Weet ze de weg wel? Rare vogels achter een boom komen poot voor poot aan je snuffelen, een reus blokkeert de boel, bosmensen verschuilen zich niet langer,…
Theater Propop verlaat zijn bewandelde paden om naast het pad in de natuur figurentheater te brengen. Geniet in je bubbel van verschillende stukjes theater langs een wandeling in het bos/park/natuurgebied…Maar pas op dat je de weg niet kwijt geraakt!

Concept:
In een bos / park / natuurdomein… kan het publiek een wandeling maken in groepen van 25 (of aangepast aan de coronamaatregelen van dat moment). Een stel knettergekke wegwijzers wijzen de weg. Of net niet. Onderweg wordt er vijf keer gestopt om een figurentheaterstukje te bekijken van telkens ongeveer 10 minuten.

Doelgroep   Kinderen alle leeftijden + familie. Er zijn stukjes voor zowel grote als kleine kinderen. Ook aan de volwassenen wordt gedacht.

Ook geschikt voor scholen.   Je kunt per klas de tocht doen. Ook mogelijk in een groot gebouw of gemengde locaties binnen en buiten.

Duur   +-/1.30u


Info op verplaatsing

Concept en spel
Charlotte Alles

Spel
Els Peeters

Spel
Ilse Proost

Spel
Ruud Alles

Spel
Eric Bassier

Wegwijzers en spel
Katinka Heremans

P1080002.JPG
5.JPG
2.JPG
3a.JPG
4.JPG
6.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
P1080146.JPG
1.JPG
1a.JPG
2.JPG
3.JPG
5.JPG
4.JPG
P1080144.JPG
0.JPG
1a.JPG
3.JPG
2.JPG
4.JPG
5.JPG
P1080140.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
5.JPG
4.JPG