Poppencafé

Informatie over het Poppencafé

Het Poppencafé is een gezellig café op kindermaat. De meeste bankjes en tafeltjes zijn laag, een paar zijn op normale grootte voor de 'grote' mensen. Er zijn aangepaste kindertoiletjes en een babyhoekje. Het hangt vol met mooie poppen en decors van Propop en andere poppentheaters.
Er is genoeg ruimte voor iedereen, je kan met je groepje rustig in het café zitten, of aan de grote tafels in de foyer.
De kinderen kunnen in de foyer een beetje spelen en rondhollen om hun energie kwijt te kunnen om dan rustig naar de voorstelling te kunnen kijken.

Tijdens Familievoorstellingen
Je kan hier in de pauze en voor en na de voorstelling terecht voor een drankje of een versnapering. Groepen kunnen daar ook terecht om hun verjaardag of iets anders te vieren. Het Poppencafé is open een half uur voor tot een half uur na de voorstelling (dus van 14.00u-tot 16.30u of 10.00 tot 12.30 uur). Er wordt een tafel(s) voor je groep voorbehouden. Vooraf kan je doorgeven wat jullie wensen, dan staan de drankjes in de pauze klaar op tafel. Je mag ook een verjaardagstaart of ander lekkers meenemen. Wij hebben bordjes, bestek en een microgolf om dingen op te warmen.

Tijdens Privévoorstellingen
'Het Poppencafé' staat ter beschikking in de pauze en voor en na de voorstelling zolang nodig. Je mag hier een feestje houden en dat organiseren zoals je dit wenst. Ideaal voor schoolreisjes, familie-, communie-, bedrijfsfeesten, verenigingen....

Tijdens Schoolvoorstellingen
Er zijn verschillende mogelijkheden  
- water of dezelfde limonade voor alle kinderen en koffie of thee voor de begeleiders: €0,80 per drankje.
- alle kinderen hetzelfde bio wafeltje: €0,80 per stuk
- vrije keuze uit diverse drankjes en versnaperingen: klein glas €1,50 / groot glas: €2
- Ook kan je na de voorstelling de foyer gebruiken en bijvoorbeeld met een schoolreisje boterhammen eten in het Poppencafé.

De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal
De Poppenzaal