Animaties en maatwerk

Voor halloween, griezeltocht, braderij, feest, markt, ...

Wij kunnen animatie verzorgen voor allerlei soorten manifestaties. Er zijn veel mogelijkheden: korte of langere sketches of interventies, die kunnen steeds herhaald worden of verschillende sketches na elkaar. Er kunnen sketches op maat van de gelegenheid worden gemaakt, met poppen, acteurs, geluid, muziek.....
De prijs hangt af van de situatie en de duur. Als het nodig is zorgen wij voor geluidsversterking en lichtinstallatie, ook bankjes kunnen we meenemen. Je moet alleen maar zorgen voor elektriciteit.
Bijvoorbeeld voor: Halloween wandeling, braderij, feest, markt, festival.........

Stuur een mail met je vraag en wij bezorgen je een of meer voorstellen met de prijs.

Cultuurkuur- Canon cultuurcel

Heeft jou school een boost aan cultuur nodig? Dan is de cultuurkuur een goed idee! De cultuurkuur is een subsidieproject van Dynamo3, CANON Cultuurcel. Die geven subsidies voor scholen die een cultureel/artistiek project willen doen. Natuurlijk stellen ze het op prijs als er samengewerkt wordt met een artistieke partner.
En die partner kunnen we voor je zijn! Wij willen jullie voorttrekken op een week cultuur naar aanleiding van een voorstelling. Na de voorstelling organiseren we workshops om zo tot een heus toonmomentje te komen. De voorstelling is de aanleiding, verschillende muzische domeinen worden bewandeld en het toonmoment is dan een grote verrassing. We willen jullie helpen in het aanvragen van de subsidie (tot een maximum van 1500€). We organiseren, inspireren en dagen jullie uit om creatief met de kinderen aan de slag te gaan.

Meer info: www.cultuurkuur.be

voorbeeld cultuurkuur

voorbeeld sociaal artistiek project