Animaties en maatwerk

Voor halloween, griezeltocht, braderij, feest, markt, ...

Wij kunnen animatie verzorgen voor allerlei soorten manifestaties. Er zijn veel mogelijkheden: korte of langere sketches of interventies, die kunnen steeds herhaald worden of verschillende sketches na elkaar. Er kunnen sketches op maat van de gelegenheid worden gemaakt, met poppen, acteurs, geluid, muziek.....
De prijs hangt af van de situatie en de duur. Als het nodig is zorgen wij voor geluidsversterking en lichtinstallatie, ook bankjes kunnen we meenemen. Je moet alleen maar zorgen voor elektriciteit.
Bijvoorbeeld voor: Halloween wandeling, braderij, feest, markt, festival.........

Een paar voorbeelden van acts

Duvel en/of Alien
Vanachter een scherm of struik komen de figuren tevoorschijn, begeleid door speciale stemmen en geluiden waarvoor stemtransformers worden gebruikt, wordt live gespeeld met interactie met (passerend) publiek.

Grote marionet  
Een grote marionet die vanuit een hoge boom of aan een toren kan hangen en met touwen wordt gemanipuleerd.
We hangen de pop met katrollen aan een tak of een mast. Als het hoog is, moet je zorgen voor een hoogtewerker of een stevige lange ladder. De Pop wordt van onderaf gemanipuleerd. Dit kan in het donker en overdag.

Driekoppige trol
Een acteur speelt een trol met een masker op zijn hoofd en op zijn handen. Er is een trollenlied dat wordt opgevoerd met rook en lichteffecten. Als er veel volk is, is een klein podium aan te raden. Deze animatie werkt alleen in het donker.